• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Шоу триває
    Опубликовано: 2006-04-05 16:04:00

    Виборчий процес у Львові до сьогоднішнього дня не завершився. Принаймні це стосується підрахунку голосів до Львівської обласної ради по виборчому округу №1, який охоплює місто Львів.

    Львівська міська територіальна виборча комісія, яка в понеділок увечері подала протоколи голосування виборців Львова до обласної ТВК, зробила це не належним чином. 320 голосів у протоколах, які подали до обласної ТВК, не збігаються. Водночас певні політичні сили стверджують, що цифра є значно більшою.

    – У деяких протоколах дещо не збігаються цифри, які, щоправда, не є критичними, трапляються помарки та виправлення в документах із певних ДВК, – розповів “Газеті” заступник голови обласної ТВК Ігор Кравчук. – З огляду на ці неточності, ЛО ТВК вирішила зобов’язати міську ТВК зібрати дільничні виборчі комісії, щоб ті склали уточнені протоколи.

    При цьому ЛО ТВК також братиме участь у процесі складання уточнених протоколів. Час, виділений міській ТВК, спливає сьогодні о 13.00. Однак чи встигнуть члени комісій підготувати всі документи – не відомо. Обласна ТВК уже зверталася до прокуратури зі скаргою щодо затягування міською ТВК подачі протоколів.

    Таким чином, сьогодні ще не можемо говорити про остаточні результати виборів до Львівської обласної ради в місті Львові, оскільки члени обласної комісії вирішили: вся документація має бути належним чином оформлена, щоб не виникало зауважень.

    Учора також стало відомо, що у Яворівському районі почали перерахунок голосів до районної ради. Як повідомила ЗІК, напередодні представники ЛОО ГП “ПОРА”, ЛОО ВО “Свобода” та Яворівської районної організації СПУ зняли на відеокамеру місце зберігання бюлетенів, які знаходилися у приміщенні райради. На їхню думку, таким чином вони запобігли ймовірним махінаціям.

    "Львівська Газета"    



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.