• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • ІХ міжнародна виставка "Деревообробка - 2006"
    Опубликовано: 2006-05-11 12:46:00

    Шановні пані та панове!

    16-19 травня 2006 року у Львові (Палац спорту „Україна”) відбудеться  ІХ міжнародна виставка "Деревообробка - 2006". В останні роки "Деревообробка” стала основною галузевою виставкою Західної України.

    Серед тематичних розділів будуть представлені наступні: Обладнання для лісового господарства. Деревообробне обладнання, та дереворіжучий інструмент.

    Енергозбереження в деревообробці. Утилізація відходів деревини. Клеї, лаки та фарби для захисту деревини. Столярні та інші вироби з деревини.

    Співорганізатором виставки на протязі всіх років її існування разом з АТ “Гал-ЕКСПО” виступає СП “Ройек-Львів”, яке упродовж 14 років роботи на ринку України є одним з визнаних лідерів у технічному переоснащенні підприємств деревообробної галузі і здобуло незаперечний авторитет фахівців, як постачальник високоякісного обладнання провідних європейських фірм та власного виробництва.

    Офіційним партнером виставки став WEINIG GRUPPE – один із провідних світових виробників верстатів та технологій для обробки деревини.

    Організатор ЗАТ „Гал-ЕКСПО

     Тел.: 8 032 297 06 28, 297 06 27, 297 13 69

    Факс:  8 032 297 17 56

     Всю необхідну інформацію про виставку можна отримати на сайті – www.galexpo.lviv.ua.

    Запрошуємо Вас взяти участь у роботі виставки.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.