• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Стань 12-м гравцем команди «Київстар» – отримай 12 бонусів на рахунок!
    Опубликовано: 2006-04-03 17:18:00

    Київстар» поєднує серця українців у любові до футболу, тому саме Київстар є титульним спонсором національної футбольної команди України. Наша сила – в єдності: підтримаймо наших разом! Приєднуйся до акції та вболівай за нашу збірну на Чемпіонаті світу з футболу. Адже вболівальник – це дванадцятий гравець у команді, її підтримка, її поштовх до лідерства!  

    Як стати 12м гравцем? Підключись з 1 квітня до 30 червня 2006 року до Ace&Base або  «Київстар» та отримай 12 разів по 12 бонусних гривень (разом 144 гривні)*!

    Отримання бонусних гривень:

    Перша частина бонусів (12 грн.) нараховується наступного дня після активації стартового пакету Ace&Base або підключення на контрактний тарифний план Київстар.

    Решта нараховується:

    Для абонентів Ace&Base - щоразу після кожних наступних 11 поповнень рахунку за допомогою скретч-картки будь-якого номіналу.

    Для абонентів контрактних тарифних планів – 1го числа щомісяця протягом 11 наступних після підключення акції місяців.

    Детальніше про бонуси:

    Для контрактних абонентів бонуси нараховуються лише абонентам, які протягом місяця здійснюють дзвінки або відправляють SMS-повідомлення. Про нарахування кожної частини бонусів абоненти будуть проінформовані за допомогою SMS-повідомлення. Контрактні абоненти можуть використовувати бонус «144 гривні»* на всі послуги крім користування послугами роумінга та контент-послугами.

    Абонент Ace&Base може поповнювати рахунок й отримувати після поповнення бонус протягом 12 місяців з дня підключення до акції, але не раніше отримання першого бонусу (надається наступного дня після активації пакету). Про нарахування першого та наступних бонусів абоненти будуть проінформовані за допомогою SMS-повідомлення. Дізнайтесь більше про використання бонусів…

    Для абонентів Ace&Base бонусні гривні діють протягом 30 днів з моменту нарахування, але термін їхньої дії може бути подовжено у випадку, якщо протягом цих 30 днів абонент поповнив рахунок та отримав нову частину бонусів.

    Для контрактних абонентів бонуси не накопичуються. Невикористані бонуси анулюються в останній день місяця, в якому вони були зараховані.

    * Автоматично й безкоштовно в акції беруть участь нові абоненти що підключаться на контрактні тарифні плани Київстар «Нова Хвилина» та «Супердинамічний», а також нові абоненти передплаченої послуги Ace&Base тарифних планів «Стандарт» і «Плюс» (крім абонентів, що активують «акційний» стартовий пакет).

    Існуючі абоненти Київстар та Ace&Base, які підключилися до 31 березня 2006 року включно, можуть замовити участь в акції  та отримати дванадцять разів по 12 бонусних хвилин (разом 144 безкоштовних хвилини), що можуть бути використані на дзвінки в межах України. При використанні бонусних хвилин плата за з’єднання не нараховується. Бонусні хвилини надаються та діють відповідно до описаних вище правил надання та використання бонусних гривень. Замовити участь в акції можна за телефоном 477. Вартість замовлення участі в акції – 30 грн., включаючи ПДВ та не включаючи збору до ПФ. В акції мають можливість прийняти участь всі абоненти Ace&Base. Абоненти контрактних тарифних планів Київстар можуть дізнатися про можливість прийняти участь в акції зателефонувавши за безкоштовним номером 466.

    Инф. Кyivstar

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.