• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Верховна Рада ратифікувала угоду про вільну торгівлю із Канадою
    Опубликовано: 2024-04-12 10:05:59

    11 квітня Верховна Рада ратифікувала оновлену угоду про вільну торгівлю із Канадою, яка сприятиме подальшому розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва.

    Про це повідомляє Міністерство економіки.

    Зазначається, що угода про вільну торгівлю надасть можливість українським виробникам використати переваги лібералізації канадського ринку товарів, що не лише відчиняє двері для збільшення обсягів експорту українських товарів, але й стимулює розвиток та оновлення виробництва в Україні. Це, у свою чергу, сприятиме зміцненню економічних відносин між Україною та Канадою.

    В Мінекономіки зазначають, що ця угода є однією з найсучасніших у світі і передбачає транскордонну торгівлю послугами, фінансові послуги, інвестиції, тимчасовий в’їзд для ділових осіб, телекомунікації, торгівлю та гендер, торгівлю та малі і середні підприємства, торгівлю та корінні народи і належну регуляторну практику.

    Також документ містить інформацію про цифрову торгівлю, монополії та державні підприємства, державні закупівлі, протидію корупції і низку інших.

    Також документ включає оновлені розділи, які охоплюють цифрову торгівлю, правила визначення країни походження товарів, політику щодо конкуренції, монополії та державні компанії, державні закупівлі, охорону навколишнього середовища, трудові права, прозорість, боротьбу з корупцією, та відповідальність у бізнесі.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.