• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Світовий банк погодив виділення Україні $1,5 млрд
    Опубликовано: 2024-03-28 15:18:09

    26 березня Рада директорів Світового банку оголосила про виділення Україні фінансової підтримки у розмірі 1,5 мільярда доларів США. Ця позика, призначена для підтримки політики розвитку “Основи зростання” (Growth Foundations Development Policy Loan - DPL), стане вагомим внеском у забезпечення макрофінансової стабільності країни.

    Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

    Загалом, кошти надходять від двох ключових донорів: 984 мільйони доларів буде надано Японією, а ще 516 мільйонів доларів – Великою Британією. Очікується, що ці ресурси будуть переказані Україні до кінця березня поточного року.

    За його словами, фінансування планується використати для покриття нагальних бюджетних потреб, в тому числі на соціальну підтримку населення, гуманітарні потреби та на потреби відновлення країни після руйнувань.

    "Спрямуємо ці ресурси на покриття найбільш важливих бюджетних видатків: на соціальні, гуманітарні цілі та на відновлення. Вдячний Світовому банку, урядам Японії та Великої Британії за підтримку і внесок у збереження макрофінансової стабільності України", - написав він.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.