• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна ухвалила план реформ за програмою Ukraine Facility
    Опубликовано: 2024-03-19 18:06:04

    Уряд затвердив план структурних реформ для програми з Європейським Союзом Ukraine Facility на 2024-2027 роки, як передбачає виділення Україні 50 млрд євро.

    Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

    "Уряд ухвалив План для Ukraine Facility. Він є основою надання фінансової підтримки в межах програми, яка розрахована на 4 роки й має загальний обсяг 50 млрд євро", - зауважив Шмигаль.

    За його словами, план містить структурні реформи, яким відповідають понад 100 квартальних індикаторів.

    "Це європейські підходи до реформи державного управління, до боротьби з корупцією, до економічних та секторальних реформ в різних сферах: від енергетики та аграрної галузі. Крім того, у документі прописані наскрізні напрями як «зелений» перехід, цифровізація, євроінтеграція", - уточнив Шмигаль.

    Він додав, що план розроблявся спільно з європейськими партнерами, аби посилити Україну та наблизити членство в ЄС.

    "Найближчим часом ми передамо його на розгляд Єврокомісії. Завдяки реалізації реформ Плану для Ukraine Facility Україна зможе отримати близько 16 млрд євро цього року", - підсумував Шмигаль.

    Інф. delo.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.