• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Канада схвалила оновлену угоду про вільну торгівлю з Україною
    Опубликовано: 2024-02-08 18:15:04

    Палата громад Канади затвердила закон про впровадження оновленої угоди про вільну торгівлю між Канадою та Україною, яку країни підписали минулого року. За інформацією Global News, цей урядовий законопроект отримав підтримку більшості членів парламенту, незважаючи на опозицію консервативної партії.

    Законопроєкт C-57, спрямований на реалізацію модернізованої канадсько-української угоди про вільну торгівлю, отримав підтримку 214 членів палати проти 116. Наступним етапом буде розгляд цього документа в Сенаті Канади.

    Міністр торгівлі Мері Енґ наголосила, що ця угода відкриє нові можливості для канадських компаній у підтримці економічного відновлення та розвитку України після війни.

    За повідомленнями, консервативні політики виступають проти законодавства, оскільки оновлена угода передбачає спільні заходи з мінімізації викидів вуглецю, які вже існують в Україні.

    Підписання спільної декларації про оновлену угоду між прем’єр-міністрами України та Канади відбулося 11 квітня 2023 року. Ця угода створить нові перспективи для українського бізнесу, сприятиме активізації торгівлі та інвестиційному співробітництву.

    Згідно з угодою, українські компанії матимуть можливість безмитно експортувати товари в Канаду, навіть якщо їхні складові походять з інших країн. Це заохочить іноземний бізнес до створення виробництв в Україні та сприятиме розвитку економіки країни.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.