• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Чи це пташиний грип?
    Опубликовано: 2006-02-22 14:16:00

    Міністерство охорони здоров’я інформує, що станом на 22 лютого 2006 року за даними Державної служби ветеринарної медицини АР Крим зареєстровано випадки загибелі домашніх птахів у с. Пісочне Ленінського району та м. Алушта.

    Патологічний матеріал занепалої птиці відправлено до Республіканської лабораторії ветеринарної медицини АР Крим.

    У с. Пісочне та м. Алушта організовано проведення подвірних обходів. Працюють медичні бригади, оглянуто 84 подвір’я, 192 мешканця. Виявлено 6 контактних осіб, з них   1 дитина.

    В АР Крим та у прилеглих регіонах продовжується проведення профілактичних та протиепідемічних заходів на об’єктах ризику. За минулу добу фахівцями державної санітарно-епідеміологічної служби обстежено 329 об’єктів, за виявлені порушення винесено 8 постанов про тимчасове призупинення експлуатації об’єктів.

    Інформація щодо загибелі птахів з інших регіонів України (крім АР Крим) не надходила.

    Епідемічна ситуація з пташиного грипу в населених пунктах АР Крим та інших регіонах України знаходиться під контролем Міністерства охорони здоров’я України.

    Прес-служба МОЗ



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.