• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Новий сайт в Інтернеті
    Опубликовано: 2006-01-24 14:55:00

    Фонд винахідників України “Майбутнє нації” створено ініціативною групою вчених, лікарів, винахідників. Його діяльність спрямовуватиметься на розвиток, підтримку та впровадження нових розробок і методик у різних галузях науки. Одним із пріоритетних його завдань є впровадження нових технологій у медицині.

    Тому перші кроки буде зосереджено саме на проблемі здоров’я нації.

    Сьогодні вчені та винахідники України пропонують розробки, завдяки яким можна лікувати рак, СНІД та інші смертельні недуги. Завдання Фонду – зробити все можливе, аби ці розробки дійшли до практичної медицини і до кожної людини, яка потребує рятівних ліків.

    Фонд здійснює діяльність з метою надання можливості вітчизняним винахідникам упроваджувати перспективні, життєво важливі інновації у виробництво; забезпечення умов співпраці винахідників з органами державної влади та бізнесовими структурами; створення надійного підґрунтя для економічного та соціального процвітання країни.

    Стратегічним напрямом для Фонду є підтримка й упровадження медичних розробок у життя (насамперед, тих, які стосуються боротьби з ВІЛ/СНІД, раком, туберкульозом та іншими смертельними недугами).

    Фонд ставить також завдання змінити ментальність суспільства у ставленні до інтелектуальної власності та її використання. Неможливо вважатися цивілізованою країною і сподіватися на прорив у розвитку, не використовуючи власний інтелектуальний потенціал.

    Треба ставити за мету бути першими, а не наздоганяти й переганяти. Стратегія діяльності Фонду спрямовується саме на це. Детальніше на веб-сайті.

    Інф. sdip.gov.ua

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.