• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Круглий стіл “Якість – шлях до Європи”
    Опубликовано: 2005-11-29 12:06:00

    Мета круглого столу – обговорити проблеми розвитку малого бізнесу в умовах світової глобалізації та загострення конкурентної боротьби.

    Цільова аудиторія: керівники та фахівці малих підприємств, представники органів місцевого самоврядування, обласних та міських державних адміністрацій, центрального апарату та територіальних представництв Держпідприємництва України.

    В межах круглого столу ми пропонуємо обговорити наступні питання:
    1. Нагальні проблеми малого бізнесу в Україні.
    2. Особливості малого бізнесу в умовах глобалізації.
    3. Вступ України до СОТ – переваги та ризики для малих підприємств.
    4. Світова глобалізація та її вплив на бізнес в країнах з перехідною економікою.
    5. Що робити для того, щоб досягти конкурентоспроможності бізнесу.

    Ведучий: Калита П.Я., президент Української асоціації якості, член Ради Європейської організації якості, керівник Європейського центру підтримки рухів за якість, академік Української академії наук та Російської академії проблем якості.

    Участь у круглому столі безкоштовна. Реєстрація його учасників проводиться на підставі отриманих заявок (див. на звороті листа). Оскільки чисельність групи обмежена, склад учасників формується з урахуванням часу подання заявки. За вибором можна взяти участь у круглому столі в один із зазначених днів: 21 листопада, 6 грудня та 13 грудня 2005 р.
    Місце проведення: Діловий центр Клубу лідерів якості України (м. Київ, вул. Микільсько-Слобідська, 6, станція метро “Лівобережна”, вихід у бік Виставкового центру).

    Детальну інформацію щодо участі у круглому столі можна отримати в Консультаційно-впроваджувальному центрі “Системи якості” за тел./факс (044) 522-59-28, 522-36-01 (координатор проекту Петрина Ірина Петрівна) та на сайті: www.uaq.org.ua.



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.