• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Вчені вважають, що зарядка продовжує життя на три роки
    Опубликовано: 2005-11-15 11:39:00
    Регулярні фізичні вправи можуть збільшити середню тривалість життя більш ніж на три роки та затримати появу серцево-судинних хвороб. Про це заявив доктор Оскар Франко, з університету Еразма в Роттердамі (Нідерланди).
     
    "Фізичні вправи подовжують середню тривалість життя від 1,3 до 3,7 роки, відповідно до ступеня інтенсивності, і знижують розвиток серцево-судинних хвороб від 1,1 до 3,2 роки для людей старше 50 років у порівнянні з тими, хто малоактивний", - заявив він.
     
    Для жінок старших 50 років результати відповідно від 1,5 до 3,7 роки та від 1,3 до 3,3 роки.
     
    Вчені також вважають, що ми повинні за допомогою фізичних вправ витрачати від 2000 до 3000 кілокалорії на тиждень Найбільше кілокалорій спалюють біг, лижі, веслування, скакалка, спортивний ритмічний танець. За одну годину повільного бігу витрачається 700 кілокалорій - значить необхідно тричі на тиждень виходити на бігову доріжку та займатися протягом години.
     
     
    OSVITA
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.