• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • За сприяння Фонду «Україна 3000» підписано меморандум про співпрацю між дитячою лікарнею «Робер ДЕБРЕ» та харківським Інститутом охорони здоров’я дітей та підлітків
    Опубликовано: 2005-11-15 10:07:00
    Голова наглядової ради Міжнародного благодійного фонду Україна 3000 пані Катерина Ющенко, яка перебуває з робочим візитом у Франції, відвідала дитячі лікарні «Робер ДЕБРЕ» і «НЕККЕР». Візити відбулися у рамках діяльності програми «Від лікарні до лікарні», яку реалізує фонд «Україна 3000».
     
    Сьогодні в присутності пані Катерини Ющенко в Парижі було підписано меморандум про співпрацю між паризькою дитячою лікарнею «Робер ДЕБРЕ» та харківським Інститутом охорони здоров’я дітей та підлітків. З українського боку документ підписали керівник Інституту охорони здоров’я дітей та підлітків професор Микола Коренєв і директор програми «Від лікарні до лікарні» Віра Павлюк. Меморандум окреслює загальні рамки співпраці між дитячими лікарнями і є першим кроком на шляху до укладення угод щодо конкретних проектів. Зокрема, французькі лікарі планують запрошувати на конкурсній основі молодих українських лікарів на стажування до клініки «ДЕБРЕ».
     
    Крім цього, пані Катерина Ющенко і члени української делегації ознайомилися з діяльністю дитячої клініки «НЕККЕР», яка спеціалізується на лікуванні туберкульозу. Під час зустрічі з керівниками закладу було обговорено шляхи співпраці у діагностиці та лікуванні важких форм туберкульозу дітей в Україні, а також співпрацю в галузі дитячої кардіології. Представники лікарні «НЕККЕР» розглядають можливість стажування українських педіатрів для ознайомлення з новими методами діагностики серцево-судинних захворювань у дітей.
     
    Підписання меморандуму про співпрацю між дитячою лікарнею «Робер ДЕБРЕ» та харківським Інститутом охорони здоров’я дітей та підлітків відбулося за три тижні після того, як експертна рада програми «Від лікарні до лікарні» назвала українські педіатричні заклади, що стали переможцями програми. Програма «Від лікарні до лікарні» передбачає розвиток партнерства між українськими і закордонними дитячими лікарнями та створення сучасних, високотехнологічних госпіталів, які надаватимуть інтегровані медичні послуги дітям в Україні.
     
     
    Офіційне інтернет-представництво Президента України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.