• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • В Хмельницькому затверджено план заходів щодо посилення соціального захисту ветеранів та людей похилого віку
    Опубликовано: 2005-09-05 15:58:00
    Голова Хмельницької облдержадміністрації Іван Гладуняк затвердив план заходів щодо посилення соціального захисту ветеранів та людей похилого віку.
    Так, зокрема, головне облуправління праці та соцзахисту населення зобов’язане сприяти повному забезпеченню фінансування (за рахунок Фонду соціального захисту інвалідів) видатків на виплату компенсаційних витрат щодо оздоровлення, транспортного обслуговування, матеріальної допомоги. Працівники цього ж управління мають сприяти поліпшенню умов проживання в будинках-інтернатах, зміцненню матеріально-технічної бази соціальних закладів.
    В обласному центрі, в районах і містах детально визначатимуться нагальні потреби ветеранів, інвалідів і за результатами обстежень надаватиметься допомога.
    Йдеться також про забезпечення безкоштовного відвідування у вихідні та свята музеїв, бібліотек, культурно-масових заходів тощо.
    - 2005 рік в Україні оголошено Роком ветеранів, восени відзначатиметься Міжнародний день громадян похилого віку, але хочу звернути увагу на те, що увага, повага до старших має бути не лише у зв’язку з датами, вона виховується в нас із діда-прадіда. Програма ж заходів для того, аби органи виконавчої влади на місцях організували дану роботу належним чином і не забули про деякі аспекти, – зауважив голова облдержадміністрації.
     
    Урядовий портал


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.