• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Україна заробила 50 мільярдів гривень
    Опубликовано: 2005-09-02 08:59:00

    „План доходів загального фонду Держбюджету за 8 місяців цього року вже на сьогодні виконано, - подає слова Віктора Пинзеника прес-служба міністерства фінансів. - Доходи за цей період становлять понад 50 млрд. грн., що на 70% більше від минулорічного показника (31 млрд. грн.)”.

    Як зазначив міністр, велику частину доходів отримано завдяки легалізації тіньової економіки і боротьби з контрабандою. У серпні вдвічі, порівняно з минулим роком, збільшились надходження від митниці. Значний приріст доходів забезпечує податкова.

    За словами Віктора Пинзеника, цьогорічний бюджет виявився непростим: «Ми виконували найголовніше зараз для нашого суспільства завдання, яке поставив новий Президент – зробити рішучий прорив у боротьбі з бідністю”.

    Віктор Пинзеник зауважив, що на сьогодні можна упевнено говорити, що все заплановане в Бюджеті буде здійснено. „Уже чотири рази протягом року збільшується зарплата, в тому числі і через введення з 1 вересня тарифікації; мінімальну зарплату піднято до рівня мінімальної пенсії, а пенсія досягла рівня прожиткового мінімуму; здійснено диференціацію пенсій; профінансовано всі нові соціальні програми”, - підкреслив Міністр.

    Инф. Gazeta.com.ua



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.