• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Комп'ютеризований центр первинної медичної допомоги населенню на Харківщині
    Опубликовано: 2005-08-09 15:56:00

    У рамках проекту Євросоюзу на Харківщині в Золочівському районі створено комп’ютеризований центр первинної медичної допомоги населенню. Учасниками проекту "Фінансування та керування в сфері охорони здоров'я в Україні" крім Золочівського є також Попельнянський район Житомирської області. Мета акції - сприяти створенню в цих районах необхідних умов для ефективного використання фінансових ресурсів, впровадження соціального медичного страхування. 

    Відтепер відділ охорони здоров'я Золочівської районної держадміністрації виступає замовником медичних послуг, виробником яких є центральна районна лікарня. З початком реалізації проекту Євросоюзу лікарня отримала статус комунального некомерційного підприємства, який дає змогу лікувальному закладу з максимальним ефектом розпоряджатися фінансовими ресурсами, що виділяються йому. Тепер представилася можливість налагодити роботу комп’ютеризованого центру первинної медичної допомоги населенню. Районна лікарня зацікавлена в тому, щоб працювати краще від конкурентів і не втратити довіри замовника - відділу охорони здоров'я районної держадміністрації. 

    Ділові стосунки медиків із замовником регламентуються контрактом. Його уклали відділ охорони здоров'я Золочівської районної держадміністрації і центральна районна лікарня

    Урядовий портал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.