• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Телевізійний проект "З життя лісу"
    Опубликовано: 2005-07-01 15:17:48
    “5–ий канал” розпочинає показ нового циклу "З життя лісу". 8 телепрограм, тривалістю по 15 хвилин, виходитимуть в ефір по понеділках та п'ятницях.

    Співавторка цього телевізійного проекту, журналістка зі Львова Ганна Гопко повідомила, що телецикл дасть конкретні відповіді на гострі питання: чи гріхи тільки старої влади заважають вільно дихати українському лісу? Хто піклується про український ліс, а хто заробляє на дорогій сировині? Чому не у всіх областях існує необхідна заборона на вивіз круглого лісу? Яким буде майбутнє українських лісів? Ліс та українська економіка – чи поєднувані інтереси? Чи побачать нащадки 200-літні дуби, котрі активно рубають на Львівщині?

    Також у програмах про ліс глядачам розкажуть все про нове законодавство, пов'язане з лісами, а саме про новий „Лісовий кодекс” України.

    Источник Derevo.info

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.