• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Дві третини пилорам - незаконні
    Опубликовано: 2005-06-16 13:02:43
    Дві третини пилорам, які є на Львівщині, працюють нелегально. Загалом в області є близько тисячі лісопильних підприємств, - повідомив у коментарі Гал-info генеральний директор об'єднання "Львівліс", депутат Львівської обласної ради Анатолій Дейнека.

    За словами пана Дейнеки, щороку лісівники фіксують незаконне вирубування деревини обсягом близько 12 тисяч кубометрів. Середня вартість одного кубометра деревини становить 250-300 гривень.

    Але збитків від цього зазнає не лише підпорядковане йому об'єднання "Львівліс", а й місцеві бюджети, адже на кожній нелегальній лісопильні працює щонайменше п'ять працівників, які отримують зарплату в конвертах, а отже, не сплачують і податків.

    Тому "Львівліс" звертається до усіх підприємств, які займаються вирубуванням та обробкою деревини, легалізувати свою діяльність і укласти офіційні угоди з "Львівлісом".

    Источник derevo.info

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.