• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Президент України вітає рішення парламенту, який підтримав постанову про забезпечення безперешкодної діяльності ЗМІ в передвиборчий період 2006 року
    Опубликовано: 2005-11-17 14:53:00
    Президент України Віктор Ющенко вітає рішення Верховної Ради, яка підтримала Постанову про забезпечення безперешкодної діяльності засобів масової інформації в передвиборчий період 2006 року.
    Глава держави заявив, що докладе усіх зусиль, аби у 2006 році в Україні відбулися перші демократичні вибори. Велику роль у цьому напрямку, наголошує Президент, відіграватимуть ЗМІ, на яких покладається велика надія на чесне і неупереджене висвітлення перебігу виборчої кампанії.
    Віктор Ющенко також повідомив, що як Глава держави неодноразово порушував цю тему під час зустрічей з представниками преси, у тому числі регіональної, а також у колі урядовців, політиків та експертів. Президент радо констатує, що в усіх гілок влади є порозуміння відносно необхідності створити усі умови для безперешкодного виконання своїх обов’язків засобами масової інформації.
    Президент України також відзначив, що українські журналісти вже неодноразово демонстрували суспільству свою активну позицію, небайдужість – що він і вітає.
    Глава держави переконаний, що сьогодні суспільство також покладає на ЗМІ надії, що під час парламентських виборів наступного року вони не стануть інструментом «чорного піару» та брудних технологій. У цьому контексті він висловив сподівання, що «українська преса засвоїла уроки 2002 і 2004 рр.».
    Прес-служба Президента України


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.