• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Прес-реліз МВС України про найбільш резонансні злочини та події на 30.12.2005р.
    Опубликовано: 2005-11-30 14:36:00
    Міністерство внутрішніх справ України
    Департамент зв’язків з громадськістю
     
    ПРЕС-РЕЛІЗ
    про найбільш резонансні злочини та події
    на 30.11.2005 р.
     
    Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 2748 заяв про злочини. Вжитими заходами 1334 (48,9%) з них розкрито «за гарячими слідами». Серед розкритих злочинів – 3 вбивства, 6 фактів завдання тяжких тілесних ушкоджень, 14 розбійних нападів, 49 пограбувань, 7 фактів незаконного заволодіння транспортними засобами.
     
    За незаконне зберігання зброї затримано 10 осіб. У правопорушників вилучено обріз мисливської рушниці, 2 одиниці саморобної вогнепальної зброї та 105 набоїв.
     
    За злочини в сфері обігу наркотичних засобів та психотропних речовин затримано 104 особи. У них вилучено 7,4  кг наркотиків.
     
    За адміністративні правопорушення, вчинені в громадських місцях, до відповідальності притягнуто 2344 особи.
     
    За порушеними кримінальними справами заарештовано 54 особи.
     
    Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 123 дорожньо-транспортних пригод, у яких 21 особа загинула та 131 травмовано.
     
    Упродовж минулої доби порушено 182 кримінальних справи за злочинами економічної спрямованості.
     
    Кілери відмовилися виконувати „замовлення”
     
    У Донецьку в результаті проведення спеціальної операції затримано 42-річну безробітну місцеву жительку. Вона в травні ц.р. з метою заволодіння квартирою свого знайомого, 38-річного безробітного, замовила двом донеччанам його вбивство, пообіцявши винагороду в сумі 1,5 тис. доларів США. Останні від скоєння злочину відмовилися. Гроші вилучено.
     
    У Донецьку міліцією в результаті проведення оперативно-розшукових заходів затримано 34-річного громадянина Республіки Грузії. Попередньо встановлено, що він увечері 28 листопада на вулиці відібрав мобільний телефон у 26-річної місцевої жительки.
     
    Посадовці продовжують „демпінгувати” розміри хабарів
     
    У Запорізькій області порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України – одержання хабара – відносно посадовця одного з управлінь Департаменту охорони праці Міністерства з надзвичайних ситуацій України. Він вимагав та отримав від директора ринку 250 гривень за підписання акту державної комісії по введенню в експлуатацію ринку, розташованого в одному з сіл у Куйбишевському районі.
     
    У справі «Укртатнафти» з’явився ще один кримінальний епізод
     
    На Полтавщині в ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем), відносно посадовців закритого акціонерного товариства “Укртатнафта”, виявлено ще один скоєний ними злочин. Встановлено, що вони в травні минулого року без проведення загальних зборів акціонерів товариства незаконно передали спільному українсько-російському підприємству “Торговий дім “Татнафта-Україна” частину акцій згаданого товариства на загальну суму 42,6 млн. гривень.
     
    Виявляється, і до психоневрологічного диспансеру
    можна потрапити лише за хабар
     
    У Харкові порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара), відносно завідуючої одного з відділень міського психоневрологічного диспансеру. Вона вимагала та отримала від двох місцевих жителів 300 гривень хабара за проведення курсу їх лікування у зазначеному диспансері.
     
    У селі Оноківцях Закарпатської області на вулиці затримано двох нелегальних мігрантів – громадянина Ісламської Держави Афганістан та громадянина Ісламської Республіки Пакистан. Іноземців передано прикордонникам.
     
    Контакти: 256-75-24, факс 256-11-01, mvsinfo@mvsinfo.gov.ua
    http://mvsinfo.gov.ua


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.