• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • 25 січня Держспоживстандарт України підпише Угоду про співробітництво з Управлінням стандартизації, метрології та випробувань Словаччини
    Опубликовано: 2006-01-24 16:51:00

    25 січня Держспоживстандарт України підпише Угоду про співробітництво з Управлінням стандартизації, метрології та випробувань Словацької Республіки

    Підписання Угоди про співробітництво у галузі стандартизації, оцінки відповідності, метрології і якості дозволить налагодити двостороннє співробітництво у зазначених сферах, створить передумови для спрощення доступу безпечної для споживачів продукції на ринки обох країн, а також знизить собівартість та термін надходження такої продукції на ринки обох країн.

    У підписанні Угоди візьмуть участь:

    Голова Держспоживстандарту України – Микола Негрич та Голова Управління з стандартизації, метрології і випробувань Словацької Республіки – Арпад Гонда.

    Укладання Угоди надасть можливість Україні перейняти досвід Словацької Республіки, члена ЄС, щодо приведення національного технічного законодавства та нормативної бази до норм та правил ЄС.

    "Урядовий портал"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.