• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Черниговщина: Пенсионер потерял здоровье, доказывая чиновникам что он живой
    Опубликовано: 2006-01-30 16:34:00

    Пенсіонер з села Радичів Коропського району (Чернігівська область) позивається до районного відділу соцзахисту.

    М. Г. Никипорець вимагає більше 5000 грн. відшкодування моральної та матеріальної шкоди від районного відділу соцзахисту за бездіяльність та приниження гідності з боку начальника управління Михайла Колодка.

    Досудове слухання цієї справи проходило 26 січня в приміщенні Коропського районного суду.
    Особову справу Михайла Григоровича відділом соцзахисту було загублено, а сам позивач, за паперами, вважався мертвим. Не менше півроку блукань по кабінетах пішло тільки на те, щоб особову справу почали розшукувати. І то тільки після звернення до прокуратури та суду. За словами п. Никипорця навіть візит до заступника голови РДА з гуманітарних питань (пані Бойченко) не зміг зрушити справу. А за той час, поки Микола Григорович доводив, що фізично існує, стан його здоров'я суттєво погіршився.

    Після звернення до суду службовці справу таки знайшли. У власному ж архіві.

    Відділ соцзахисту не заперечує звинувачень. Представник позивача щиро вибачився перед позивачем і запропонував компенсувати матеріально шкоду в розмірі 50 гривень. Цю пропозицію позивач, звісно відхилив, зазначивши, що підлеглі не мусили б вибачатись за свого керівника.

    На жаль, це не перший випадок, коли люди скаржаться на чиновницьку бездіяльність і чванство керівництва вищеназваної установи. Дійшло вже й до суду.


    Олександр ПРИХОДЬКО


    Високий Вал



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.