• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Словацькі гості їхали на закарпатське весілля з… пістолетом
    Опубликовано: 2006-02-20 12:44:00

    Цієї суботи (18.02.06) на митному посту “Ужгород”, що на українсько-словацькому кордоні, митниками спільно з працівниками УСБУ в Закарпатській області було затримано гр.Словаччини, який намагався нелегально ввезти на територію України вогнепальну зброю з набоями.

    Троє молодиків їхали з Братіслави (Словаччина) до Закарпаття на автомашині марки “Шкода Октавія”. При проходженні митного контролю їм було запропоновано заповнити митну декларацію, в якій водій вказав про наявність у нього лише 300 доларів США. Але інтуїція підказувала інспекторам провести більш ретельний огляд авто. Відтак, у боксі поглибленого огляду в салоні іномарки під переднім сидінням пасажира було знайдено пістолет марки “Вальтер”. Зброя знаходилася у скриньці, передбаченою заводом виробником для аптечки. А при перевірці багажного відділення митники виявили у дорожній сумці ще 35 набоїв, які лежали в боковій кишені. Виявлені зброю та набої до неї 27-річний словак визнав своєю власністю, на яку він, як з’ясувалося, мав дозвіл. Але лише на території Словацької Республіки.

    Серед трьох хлопців був і наш співвітчизник. За словами 29-річного Василя, він зі своїми словацькими друзями їхав на весілля своєї сестри в с.Зняцьово, що на Мукачівщині, яке відбувається сьогодні. Каже, що про зброю та набої він і його третій товариш не знали.

    Наразі проводиться експертна перевірка із залученням фахівців з управління СБУ. Знайдена зброя з набоями митниками вилучені.

    "ДМСУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.