• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Закон "Про архітектурну діяльність"
    Опубликовано: 2006-02-22 14:27:00

    Верховна Рада України прийняла Закон "Про внесення змін до Закону України "Про архітектурну діяльність" (щодо погодження документації) (Інформаційне управління)

    Законом пропонується конкретизація деяких положень чинного закону, зокрема, приведення їх у відповідність із іншими суміжними законами, в т.ч. стосовно розробки, погодження та затвердження проекту, авторського контролю за підготовкою робочої документації, уточнення порядку проведення архітектурних та містобудівних конкурсів, зберігання та передачі проектної документації об‘єктів завершеного будівництва.

    Виключно на конкурсній основі здійснюється розроблення проектів об´єктів архітектури, реалізація яких має суттєвий вплив на розвиток і формування забудови населених пунктів, а також об´єктів, які розміщуються в зоні охорони пам´яток історії та культури або можуть негативно впливати на території і об´єкти природно-заповідного фонду.

    Пропонується, що порядок громадського обговорення містобудівної документації та проектів будівництва, а також порядок урахування в них пропозицій громадськості буде визначатися відповідним законом.

    Академія архітектури України набуде статусу державної наукової організації заснованої на державній власності.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.