• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рада зареєструвала проект закону "Про служби безпеки суб'єктів господарювання"
    Опубликовано: 2006-04-05 15:07:00

    Законопроектом передбачається забезпечити правову основу для діяльності служб безпеки суб´єктів господарювання, визначити принципи їх функціонування, завдань, прав та обов´язків, а також їх взаємодії з державними службами та аналогічними підрозділами зарубіжних країн.

    Згідно з положеннями цього проекту, служби безпеки суб´єктів господарювання призначені для захисту особи, суспільства і держави від можливих загроз тощо.

    Визначаються основні терміни служб безпеки та механізми контролю і нагляду за законністю діяльності служб безпеки.

    Формулюються обов´язки служб безпеки, їх права, сили та засоби, які залучаються до виконання обов´язків, порядок взаємодії державних та недержавних служб, особливості інформування громадськості про діяльність служби безпеки.

    Законопроектом пропонується також врегулювати порядок відшкодування шкоди і реабілітації осіб, постраждалих від дій суб´єктів недержавної системи забезпечення національної безпеки.

    "ВРУ"



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.