• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Богатирьова: ЗМІ є головним лікарем у вирішенні політичної кризи в Україні
    Опубликовано: 2005-10-07 15:15:00
    Сьогодні, виступаючи з трибуни Верховної Ради, керівник фракції Партії регіонів «Регіони України» Раїса Богатирьова заявила, що сьогодні те, що відбувається в Україні є безпосереднім наслідком дій влади. «Сподіваюся, що в Україні ще анархії немає. Але, на жаль, в своїх рішеннях глава держави керується вихідною інформацією, яка спотворюється. Така ж спотворена інформація надходить народу» – сказала народний депутат.

    Раїса Богатирьова назвала конкретні прізвища, які впливають на ці процеси. У першу чергу це міністр МВС Юрій Луценко, Генеральна Прокуратура, які роблять резонансні заяви і коментарі з приводу і без приводу, а також СБУ, яка є сьогодні є інструментом розподілу влади в Україні...

    На останок Раїса Василівна сказала, що один з творців демократичної країни Томас Джефферсон зазначив, що свобода преси – це суспільна пильність. І головний її обов’язок оберігати наш уряд від корупції. Цивілізація давно призначила головного лікаря у лікуванні корупції – це засоби масової інформації.
     
    Прес-служба Партії регіонів


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.