• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Фальсифікатори будуть покарані
    Опубликовано: 2005-10-07 17:17:00
    Після тривалої перерви президент Ющенко дав прес-конференцію для широкого кола українських і закордонних засобів інформації в Українському Домі.
     
    Президент Ющенко заявив, що організатори фальсифікацій голосування на президентських виборах 2004 року мають бути покарані.
     
    Водночас, пан Ющенко проти того, аби переслідувалися пересічні громадяни, які були вимушені брати участь у фальсифікаціях:
     
    "У цьому процесі є організатори і є прості учасники. Зрозуміло, що абсолютна більшість громадян, які були залучені у пасивній формі до фальсифікацій, як і нація вцілому, висновки зробили. Мова не йде про те, чи будуть відповідати люди, які організували роботу по обробці виборчих даних на транзитних серверах, які стояли у приміщеннях не ЦВК. Ці люди будуть відповідати перед законом."
     
    У такий спосіб президент прокоментував один із пунктів меморандуму, який він підписав із лідером Партії регіонів Віктором Януковичем, та звинувачення у зраді ідеалам Майдану.
    Віктор Ющенко вважає, що ті, хто пасивно брав участь у фальсифікаціях, одержали урок вже тому, що проти них були порушені кримінальні справи.
     
    Як твердить президент, на сьогодні є близько 4 тисяч таких справ.
     
    BBC Ukrainian


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.