• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко: Проблеми, стосовно перебування російського Чорноморського флоту, найближчим часом будуть розглянуті
    Опубликовано: 2005-10-07 17:21:00
    Президент Віктор Ющенко заявив, що найближчим часом україно-російська комісія Ющенко - Путін має розглянути низку проблем, які стосуються перебування російського Чорноморського флоту в Криму.
     
    На прес-конференції у п'ятницю пан Ющенко сказав, що ці проблеми не порушувалися і не вирішувалися попередньою владою:
     
    "Україні не передана вся берегова навігація. Це приблизно 182 об'єкти. Тому Україна - глуха і сліпа, якщо ми говоримо про навігаційну політику в цьому регіоні."
     
    "Є питання відносно використання 120-ти земельних ділянок. 72 об'єкти, на думку української сторони, використовуються не за призначенням. Є велике питання щодо використання радіочастот і передачі їх українській стороні."
     
    Чимало політичних сил в Україні твердить, що українська влада має поставити питання про дострокове виведення Чорноморського флоту з Криму в разі, якщо Росія продовжуватиме порушувати умови Договору про перебування флоту в Україні.
     
    BBC Ukrainian


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.