• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко зустрівся із делегацією Конгресу США
    Опубликовано: 2005-10-13 10:17:00
    Президент України Віктор Ющенко провів зустріч із делегацією Конгресу США. На зустрічі також був присутній Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Джон Гербст. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Представники американського Конгресу та Президент України обговорили ряд питань, пов’язаних із вступом України до СОТ. В. Ющенко відзначив, що Україна здійснює відповідні кроки у цьому напрямку, насамперед, йдеться про ухвалення законів, необхідних для вступу нашої країни до цієї організації. Сторони також торкнулися питання скасування поправки Джексона – Венніка для України.
     
    Окрім того, на зустрічі йшлося про технічну допомогу, яку надають США у контексті Закону про підтримку свободи, зокрема, у програмах щодо військового співробітництва, боротьби зі СНІДом. Йшлося також про допомогу США у вирішенні проблемних питань щодо Чорнобильської АЕС.
     
    Американська сторона підтримала кроки Президента України, спрямовані на демократизацію суспільства та боротьбу з корупцією. Представники Конгресу США також відзначили важливість для України становлення міцної судової системи, назвавши завданням номер один реформування цієї гілки влади.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.