• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівська ОДА змінить бюджет
    Опубликовано: 2005-11-10 12:10:00
    Львівська ОДА подала обласній раді для розгляду на сесії, яка відбудеться 10 листопада, пропозиції про внесення змін до обласного бюджету на 2005 рік.

    У проекті рішення обласної ради передбачене збільшення дохідної та видаткової частин бюджету у зв'язку з виділенням дотації бюджетам міст і районів - 58,8 млн грн та збільшенням видатків на оплату праці закладам, що фінансуються з обласного бюджету, - на 5,7 млн грн, - повідомила прес-служба ЛОДА.

    Пропонують також розподілити між місцевими бюджетами області та головними розпорядниками коштів обласного бюджету 32,2 млн грн на здійснення виплат, визначених Законом України "Про реструктуризацію заборгованості з виплат, передбачених статтею 57 Закону України "Про освіту", педагогічним, науково-педагогічним та іншим категоріям працівників навчальних закладів".

    Також пропонують врахувати в загальному фонді обласного бюджету на 2005 рік субвенцію місцевим бюджетам області на 1 млн грн для часткової компенсації вартості дизельного пального сільськогосподарським підприємствам області.

    Внесено на розгляд обласної ради й інші зміни та уточнення показників, пов'язані із забезпеченням бюджетними ресурсами низки невідкладних видатків.
     

    "Львівський портал"

     

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.