• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • У Львівській обласній раді створено фракцію „Батьківщина”-БЮТ
    Опубликовано: 2005-11-10 14:25:00
    У Львівській обласній раді створено фракцію „Батьківщина”-БЮТ. Про це оголосив заступник голови Львівської обласної ради Андрій Парубій на сьогоднішній сесії.

    До фракції увійшли: Зеновій Шептицький (голова), Ігор Держко (секретар), Степан Данькевич, Михайло Ваврин, Євген Буба, Василь Баран, Леонід Охріменко.

    Андрій Парубій зазначив, станом на сьогодні в облраді існує фракція „Батьківщина”-БЮТ, очолювана депутатом Шептицьким, та „Батьківщина”, керівником якої є Олег Канівець.

    Фракція „Батьківщина”-БЮТ була названа саме так, щоб уникнути дублювання фракцій.

    З фракції "Батьківщина" вийшли сьогодні Остап Федоришин, Євген Павелко і Михайло Ваврин. У фракції залишились Олег Канівець (голова), Роман Гайдучок (секретар) та Іван Куп’як.

    Як повідомляло агентство, 11 жовтня Зеновій Шептицький заявив про створення нової фракції „Батьківщина” у Львівській обласній раді. Голова облради запропонував перереєструвати фракцію у зв’язку з порушенням процедури реєстрації.

    Раніше бюро Львівської обласної організації ВО „Батьківщина” заявило про розпуск фракції партії в облраді та виключило з партії її керівника Олега Канівця та члена фракції Івана Куп’яка. Бюро доручило формувати нову фракцію Ігорю Держку та Зеновію Шептицькому.
     
      "ВГОЛОС"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.