• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Катерина Ющенко зустрілася з дружиною Президента Франції пані Бернадет Ширак
    Опубликовано: 2005-11-15 09:25:00
    Дружини Глав держав поінформували одна одну про діяльність своїх благодійних фондів. Бернадет Ширак є президентом фонду Понт Неф. Ця організація сприяє студентському обміну між країнами Центральної і Східної Європи та Францією. Мета такого обміну – ознайомлення молоді з європейськими демократичними цінностями, пропагування французької культури та мови. Програма стосується переважно студентів, що вивчають медицину, політологію та французьку мову й літературу.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

    У цьому контексті пані Катерина Ющенко порушила питання про можливість навчання українських студентів у Франції. Крім того, К. Ющенко та Б. Ширак обговорили гуманітарний форум, який фонд «Україна 3000» разом зі своїми партнерами планує провести провести перед 20-річчям Чорнобильської трагедії. Цим форумом фонд має намір наголосити на гуманітарному вимірі цієї катастрофи. Також дружина українського Президента передала подяку Президентові Франції Жаку Шираку за його увагу до боротьби з онкологічними захворюваннями у світі.

    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.