• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Севастополь відвідала делегація Великої Британії
    Опубликовано: 2005-11-15 12:18:00
    Сьогодні, 15 листопада, до Севастополя прибула делегація Королівських Військово-Морських Сил Великої Британії на чолі з аташе з питань оборони при Посольстві Великої Британії в Україні капітаном 1-го рангу Саймоном Ейрі.Даний візит, який триватиме до 17 листопада, проводиться в рамках підготовки Військово-Морських Сил ЗС України до участі в антитерористичній операції НАТО “Активні зусилля” і присвячений обговоренню питань боротьби з тероризмом на морі.
     
    Зокрема, під час зустрічі з українським військовими моряками, яка проходитиме на борту фрегата “Гетьман Сагайдачний”, обговорюватимуться питання підготовки кораблів і оглядових груп до виконання завдань операції “Активні зусилля”, повноваження української сторони по затримці та огляду підозрілих суден, технічні вимоги до засобів зв’язку, питання всебічного забезпечення корабля під час проведення операції.
     
    Також розглядатимуться дії екіпажів кораблів в ситуаціях, що можуть виникнути в ході проведення антитерористичної операції, різні варіанти дій відповідно до інструкцій. Крім того, британські гості ознайомлять представників українського військового флоту з методикою проведення сертифікації готовності корабля представниками командування НАТО.
     
    По закінченню спільної роботи запланована зустріч делегації Королівських ВМС Великої Британії з командувачем Військово-Морських Сил ЗС України віце-адміралом Ігорем Князем.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.