• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українська військова делегація прибула до Хорватії
    Опубликовано: 2005-11-15 12:23:00
    Сьогодні, 15 листопада, до Республіки Хорватія з візитом прибула українська військова делегація на чолі із заступником начальника Національної академії оборони України з гуманітарних питань полковником Віталієм Хацановським.
     
    Основна мета візиту українських військових полягає у обміні досвідом з хорватськими колегами в питаннях організації навчально-виховного процесу та наукової діяльності у вищих військових навчальних закладах, застосуванні нових інформаційних технологій у навчанні, розвитку та використання збройних сил і пов’язані з цим цивільно-військових відносин.
     
    Зокрема, перебуваючи у Загребі представники української військової делегації ознайомляться зі структурою вищих військових навчальних закладів Республіки Хорватія, змістом навчання військовослужбовців, організацією підготовки державних службовців для роботи в органах державного та військового управління з питань воєнної безпеки та оборони країни, а також організацією підготовки підрозділів збройних сил Республіки Хорватія до участі у миротворчих операціях.
     
    У свою чергу українські військові поінформують хорватських колег про хід воєнної реформи в Україні, роль і місце військової освіти у супроводженні заходів розвитку Збройних Сил України.Візит представників Національної академії оборони України до Республіки Хорватія триватиме до 17 листопада.
     
    "Урядовий портал"
     


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.