• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Триває офіційний візит української делегації до Китаю
    Опубликовано: 2005-11-15 14:23:00
    12 листопада 2005 року розпочався офіційний візит української делегації на чолі з Начальником Головдержслужби Тимофієм Мотренком. До складу делегації також увійшли – заступник Начальника Головдержслужби України – Володимир Ткач, помічник Першого заступника Глави Секретаріату Президента України – Володимир Сереветний, начальник управління кадрового забезпечення та персоналу Секретаріату Кабінету Міністрів України – Юрій Оселедець, Керівник Групи радників Секретаря Ради національної безпеки і оборони України – Тетяна Єфименко.
     
    Офіційний візит української делегації триватиме з 12 по 20 листопада 2005 року. У ході візиту заплановано проведення переговорів з керівництвом Міністерства кадрів КНР та Міністерства контролю КНР щодо співробітництва між Україною та Китайською Народною Республікою у сфері державної служби. Програма   візиту включає у себе проведення переговорів з Міністром кадрів КНР, керівництвом Міністерства контролю КНР, підписання Протоколу про обмін досвідом у галузі управління людськими ресурсами між Головдержслужбою та Міністерством кадрів КНР, а також офіційний візит до Департаменту кадрів провінції Цзянсу, Управління кадрів м. Чженьцзян та Управління кадрів м. Янчжоу.
     
      "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.