• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Тарасюк візьме участь у засіданні Ради Європи у Страсбурзі
    Опубликовано: 2005-11-15 16:15:00
    115-е засідання Комітету міністрів Ради Європи (КМ РЄ), участь у якому візьме делегація України на чолі з міністром закордонних справ Борисом Тарасюком відбудеться в Страсбурзі 16-17 листопада, повідомив на брифінгу в МЗС речник міністерства Василь Філіпчук.
     
    Передбачено виступ міністра на засіданні КМ РЄ та проведення двосторонніх зустрічей з керівництвом організації та з главами делегацій ряду країн - членів Ради Європи.Порядок денний засідання включає церемонію підписання главами делегацій окремих нормативно-правових актів, тексти яких були ухвалені на саміті Ради Європи, який відбувся у Варшаві 17 травня 2005 року. Тому планується, що Борис Тарасюк підпише від імені України Конвенцію Ради Європи про заходи щодо протидії торгівлі людьми та Конвенцію щодо відмивання, пошуку, арешту та конфіскації коштів, одержаних злочинним шляхом та про фінансування тероризму.
     
    Заплановано зустріч Бориса Тарасюка з керівництвом української громади, яка проживає у східних регіонах Франції, а також участь у відкритті фотовиставки у Постійному представництві України при Раді Європи, присвяченої першій річниці Помаранчевої революції.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.