• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Міністр та віце-прем'єр-міністр закордонних справ Болгарії відвідає Україну
    Опубликовано: 2005-11-15 16:37:00
    Віце-прем’єр-міністр, міністр закордонних справ Республіки Болгарії Івайло Калфін 29-30 листопада відвідає з візитом Україну, повідомив на брифінгу в МЗС речник міністерства Василь Філіпчук.
     
    Планується, що в ході візиту відбудуться зустрічі болгарського міністра з вищим керівництвом держави, а також будуть проведені переговори з міністром закордонних справ України Борисом Тарасюком. Сторони обговорять увесь спектр українсько-болгарських відносин у політичній, економічній та гуманітарній сферах.
     
    У ході візиту планується обговорити питання організації візиту Президента України Віктора Ющенка в Республіку Болгарія. Сторони обміняються ратифікаційними грамотами Договору про правову допомогу в цивільних справах, який був підписаний 21 травня 2004 року, а також буде підписано план співробітництва між МЗС України та МЗС Болгарії на 2006 рік.
     
     "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.