• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рятувальний загін МНС України повернувся з Пакистану
    Опубликовано: 2005-11-15 16:40:00
    На плацу військового майданчику аеропорту Бориспіль героїв зустрічали оркестр та оплески присутніх.Керівництво Міністерства з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи в особі Директора Департаменту цивільного захисту населення та територій Григорія Марченка також привітали медиків. Генерал-лейтенант внутрішньої служби Марченко звернувся до прибулих зі словами щирої подяки за самовіддану працю та підтримання іміджу українських медиків у світі. Крім того він висловив свою радість, що всі повернулися живі, здорові та неушкоджені.
     
    “Вдень і вночі в умовах високогір’я, епідемічної небезпеки, серед невгамовного горя та сліз потерпілих, велику біду пакистанського народу Ви сприйняли як власну. За Вашою роботою стежила вся Україна, Вашим досягненням раділи всі співвітчизники, з Вами разом переживав увесь українській народ! Ваша самовіддана праця назавжди залишиться в пам’яті мешканців міста Бішам, як і у врятованих Вами раніше жителів Ірану, Індії та Туреччини!” – виголосив Григорій Марченко, пригадавши закордонні відрядження мобільного шпиталю.
     
    Полковник медичної служби Петро Волянський, який протягом тридцяти діб керував роботою зведеного рятувального загону, тепло обняв кожного з 80 рятувальників, які працювали в Пакистані:“Ми перевершили себе, надавши допомогу майже 11 тисячам постраждалим внаслідок землетрусів в Ісламській республіці. Кожен з медиків працював не за графіком, а по максимуму, на скільки вистачало сил! Я пишаюся тим, що працюю з сильними за духом, висококваліфікованими спеціалістами.” – заявив Волянський.
     
    Лікарі з сумом констатують, що тепер мешканці містечка, де був розгорнутий шпиталь, залишилися без медичної допомоги. “Мешканці міста Бішам та його околиць вперше дізналися про можливості повноцінного медичного обслуговування, і після нашого відбуття вони знов залишаться без стовідсоткової медичної опіки”, – зазначають вони.Наступні десять днів особовий склад зведеного рятувального загону проходитиме медичну та психологічну реабілітації в санаторії Міністерства оборони “Пуща водиця”.
     
     "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.