• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Розпочався робочий візит Української делегації державних службовців до Польщі
    Опубликовано: 2005-11-15 16:46:00
    14 листопада 2005 року на запрошення Фонду „Освіта для демократії” розпочався робочий візит Української делегації державних службовців від Головдержслужби до м. Варшава (Республіка Польща) на чолі з заступником Начальника Головдержслужби Володимиром Сороко для участі у проекті „Study Tours to Poland – стажування для державних службовців та представників місцевого самоврядування з України”, створеному спільною ініціативою трьох польських неурядових організацій: „Фонду „Освіта для демократії”, Польсько-Американського Фонду Свободи та Фонду „Ноу-хау”.
     
    Робочий візит до Республіки Польща триватиме з 14 по 19 листопада 2005 року. Програма візиту передбачає робочі зустрічі в Міністерстві внутрішніх справ та адміністрації, Фонді розвитку місцевої демократії, Управлінні Мазовецького воєводства та Управлінні цивільної служби Польщі. Учасники делегації мають намір у ході двосторонніх зустрічей вивчити досвід Республіки Польща з питань розвитку законодавства, що регулює суспільні відносини у сфері державної служби, запровадження системи управління якістю в органах державної влади, аналізу державної політики, стратегічного планування та його зв’язку з бюджетним процесом, а також управління змінами як постійного процесу удосконалення діяльності, модернізації кадрових служб у системі державної служби тощо.
     
    В ході обговорень, дискусій та інших заходів, які відбуватимуться в рамках програми візиту, підтримувати активні контакти з представниками відомств стосовно питань державного управління з метою отримання позитивного досвіду у цій сфері, а також для запровадження взаємовигідного співробітництва для наближення інституту державної служби України до стандартів країн Європейського Союзу.
     
      "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.