• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко прибув з дводенним робочим візитом до Французької Республіки
    Опубликовано: 2005-11-16 09:34:00
    Президент України Віктор Ющенко прибув з дводенним робочим візитом до Французької Республіки. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.

     Український спецлітак «ІЛ-62М» з офіційною делегацією України на борту приземлився у міжнародному аеропорту «Орлі» у Парижі.

    В аеропорту Президента України зустріли Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Жан-Поль Везіан, відповідальні співробітники українського посольства у Франції. Сьогодні ввечері у Парижі Глава Української держави виступить в Інституті міжнародних відносин перед представниками провідних політичних та ділових кіл Франції. Запланована також зустріч В. Ющенка з генеральним директором Інституту Тьєррі де Монбріалем.
     
    Крім того сьогодні відбудеться зустріч Президента України з Прем’єр-міністром Франції Домініком де Вільпеном у палаці Матіньон – Резиденції французького Прем’єра.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.