• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Зустріч напередодні візиту до України Президента Казахстану
    Опубликовано: 2005-11-16 09:45:00
    Напередодні візиту в Україну Президента Казахстану Нурсултана Назарбаєва Прем’єр-міністр України Юрій Єхануров зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом цієї держави в Україні Амангельди Жумабаєвим. Були обговорені аспекти програми перебування високого гостя в Україні. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Кабінету Міністрів.
     
    Під час розмови ішлося також про перспективи подальшого розвитку українсько-казахських відносин, зростання обсягів двосторонньої торгівлі. Було зазначено, що одним з пріоритетних напрямків у співробітництві двох країн є паливно-енергетична сфера. Для України є надзвичайно важливим диверсифікація джерел енергоносіїв. Юрій Єхануров підкреслив у цьому плані зацікавленість України у тісному співробітництві з Казахстаном щодо постачання енергоносіїв, їх транзиту територією України до європейських ринків, розвитку транспортної інфраструктури, участі українських компаній в освоєнні нафтогазових родовищ Казахстану.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.