• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Держко пропонує забути стару "Батьківщину"
    Опубликовано: 2005-11-16 11:27:00
    Під час сьогоднішнього засідання сесії Львівської облради Ігор Держко озвучив заяву обласної фракції «Батьківщина-БЮТ» про її кількісний та персональний склад.

    «Оскільки на попередній сесії чітко не прозвучала інформація про створення фракції «Батьківщина-БЮТ» вважаємо за необхідне повідомити депутатам про кількісний та персональний склад «Батьківщини-БЮТ»: Шептицький – голова фракції, Федоришин – секретар фракції, члени фракції – Буба, Баран, Ваврин, Держко, Данькович, Павелко, Охріменко.

    Фракція «Батьківщина», яку очолював депутат Канівець була створена на партійній основі на підставі відповідного рішення ЛОО партії «Батьівщина». Рішенням бюро обласної організації від 4 жовтня 2005 року в обласній раді було розпущено фракцію «Батьківщина», а керівника фракції Олега Канівця виключено з членів партії. Крім нього партійного квитка позбавили і Романа Гайдучка.

    Отже, у світлі виборчого законодавства обласна фракція «Батьківщина» має бути розпущена. Інформація ж про існування двох однойменних фракцій не відповідає дійсності», – наголосив Ігор Держко.

    Натомість депутат Роман Гайдучок заявив, що перебувати членом такої мафіозної структури, як партія «Батьківщина», нижче його гідності і попрощався. Натомість Олег Канівець публічно не відреагував на заяву Держка.
     

    ". VIP "Vлада I Pолітика"

     




    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.