• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко презентував у Парижі виставку «Україна – світові»
    Опубликовано: 2005-11-16 11:34:00
    Президент України Віктор Ющенко та пані Катерина Ющенко взяли участь у презентації виставки «Україна – світові», яка проходить у штаб-квартирі ЮНЕСКО в Парижі. Виставка присвячена Трипільській культурі.Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    У заході також узяв участь Генеральний директор ЮНЕСКО Коїчіро Мацуура. Виступаючи, Глава держави заявив, що цією невеликою експозицією Україна починає цілу серію виставок «Україна – світові». Завдяки ним, сказав В. Ющенко, «світ більше дізнається про Україну, а іноді і сам про себе».
     
    Наступного року, повідомив Президент, у Франції має відбутися розширена виставка предметів Трипільської культури та побуту, де буде представлено понад тисячу експонатів. Про її проведення вже є домовленість з Президентом Франції, сказав В. Ющенко. К. Мацуура у своєму виступі наголосив, що ЮНЕСКО готова співпрацювати з Україною в сфері культурних проектів, у тому числі над організацією згаданої виставки.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.