• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Пак: “Єдність” на виборах міського голови підтримуватиме Сендегу
    Опубликовано: 2005-11-16 11:42:00
    На виборах міського голови Львова ЛОО УП “Єдність” підтримуватиме Олександра Сендегу, якщо він балотуватиметься на цю посаду, — заявив сьогодні, 15 листопада, під час прес-конференції голова обласної організації “Єдності” Роман Пак.

    Натомість, за його словами, партія категорично відкидає можливість підтримки на міського голову Львова Олексу Гудиму, навіть якщо УП “Єдність” та Українська Народна Партія утворить спільний блок. “Я не бачу сьогодні достойних кандидатів, окрім Сендеги, який за час своєї роботи на посаді голови облдержадамінстрації зарекомендував себе як хороший господарник, який фактично керував містом” — зазначив він.Василя Куйбіду та Андрія Садового, як зазначив Роман Пак, партія вважає більше політиками, аніж господарниками, тому вочевидь підтримувати їх не стане.

    ЛОО Української парії “Єдність” на рівні Львівської області блокуватиметься лише з національно-демократичними силами, — про це сьогодні, 15 листопада, під час прес-конференції повідомив голова обласної організації партії Роман Пак. На рівні Києва, за його словами, “Єдність” веде переговори про блокування з Українською Народною Партією, а також є попередні розмови про блокування з Народним Союзом Наша Україна.

    “Якщо УП “Єдність” не зможе увійти в сильний блок, то ми залишимося поза парламентом, в цьому я твердо переконаний”, — зазначив він. Щоправда, за словами Романа Пака, від Львівської області до списку “Єдності” у Верховну Раду очевидно не увійде ніхто. “Мені запропонували підібрати якісь кандидатури, але за їхнє входження у список вимагають гроші. Я ж завжди повторював, що обласна організація “Єдності” ніколи не співпрацювала з олігархами і заплатити за місце у списку ніхто з членів організації не зможе”, —зазначив він.

    Що ж стосується, міської та обласної ради, за словами голови ЛОО УП “Єдність”, наразі про якісь прізвища говорити зарано. Можливими кандидатами до списків партії у міську раду розглядається Ірина Фаріон та Любомир Сеник.
     

    ". VIP "Vлада I Pолітика"

     



    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.