• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Ющенко виступив на пленарному засіданні з нагоди 60-річчя ЮНЕСКО
    Опубликовано: 2005-11-16 12:48:00
    Президент України Віктор Ющенко виступив на врочистому пленарному засіданні з нагоди 60-річчя ЮНЕСКО, яке проходить у Парижі в штаб-квартирі організації. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента.
     
    Глава держави зосередився на діяльності ЮНЕСКО, осучасненні її роботи. На думку В. Ющенка, пріоритетами організації мають бути примноження й збереження світової культурної спадщини, популяризація культури і науки, запобігання будь-яким проявам нетерпимості.
     
    «Утверджуючи в світовій політиці цінності ЮНЕСКО, ми значно поліпшимо свою здатність відповідати на виклики часу, будувати міжнародні відносини на принципах толерантності, передбачливості і справедливості. В цих питаннях ЮНЕСКО завжди може спиратися на демократичну Україну», – сказав Віктор Ющенко. Він подякував організації за співпрацю з нашою державою, завдяки якій «Україна стає ближчою і зрозумілішою світові».
     
    Президент також відзначив роль ЮНЕСКО у вирішенні інтелектуальних завдань людства. Глава держави нагадав, що виступає напередодні річниці Помаранчевої революції, якою Україна «продемонструвала мирний шлях до свободи». «Досвід моєї країни важливий для пошуку компромісів у світі», – наголосив Президент, сказавши, що розглядає ЮНЕСКО як важливий інструмент у пошуку таких компромісів у будь-яких важливих питаннях.
     
    ELCOMART Политика


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.