• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Рівненські соціалісти обурені некоректною поведінкою голови ОДА
    Опубликовано: 2005-11-16 12:52:00
    Рівненський обласний комітет Соціалістичної партії України висловлює обурення з приводу некоректної поведінки голови Рівненської обласної державної адміністрації Василя Червонія під час фінальних ігор XV міжнародного фестивалю студентських театрів естрадних мініатюр “Шалантух” 12 листопада. Про це йдеться у прес-релізі, поширеному Рівненським обкомом СПУ.
     
    У ньому йдеться про те, що за даними Інтернет-видання From-UA голова РОДА вимагав зняти банер СПУ, яка виступила спонсором одеської команди „Академія”. Василь Червоній прилюдно заявив: „Я на фоні цієї червоної ганчірки виступати не буду”, ― сказано в релізі.
     
    Такі зневажливі заяви на адресу символіки будь-якої політичної сили є неприпустимими, тим паче, коли вони звучать з вуст високопосадовця, ― йдеться в прес-релізі. Як зазначив перший секретар Рівненського обкому СПУ Леонтій Самчук: „Посада зобов’язує пана Червонія до елементарного знання історії України. Адже малиновий колір – колір соцпартії, є давнім українським символом. Саме під малиновими знаменами боролися запорозькі козаки за волю українського народу.”
     
    "ВГОЛОС"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.