• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Львівська „Єдність” пропонує провести Всеукраїнський референдум
    Опубликовано: 2005-11-16 14:24:00
    Львівська обласна організація УП „Єдність” пропонує у день виборів паралельно провести Всеукраїнський референдум. Про це в повідомив голова обласного осередку партії Роман Пак.

    Відповідне звернення до всіх громадських організацій та партій України було прийнято на конференції ЛОО УП „Єдність” 13 листопада.

    За словами Романа Пака, мало би бути винесено такі питання: чи підтримуєте введення в паспорті громадянина України графи про національність; чи підтримуєте вимогу про зняття депутатської недоторканності з народних обранців усіх рівнів; чи підтримуєте положення, щоб зарплата нардепа не перевищувала розміру 5 середніх зарплат в Україні; чи підтримуєте обов’язкову декларацію власних доходів народними депутатами; чи підтримуєте, щоб депутат був не більше двох термінів підряд; чи підтримуєте, щоб народний депутат обов’язково володів державною мовою. Голова обласної організації „Єдності” зазначив, що референдум потрібно проводити саме в день виборів, оскільки тоді він буде менш затратний.
     
    "ВГОЛОС"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.