• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Українські офіцери стажуватимуться у генштабах НАТО
    Опубликовано: 2005-11-16 15:07:00
    Начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Сергій Кириченко виступив з ініціативою організації протягом 2006 року стажування українських офіцерів у Генеральних штабах кількох країн – членів НАТО.

    Як повідомили в управлінні прес-служби Міністерства оборони України, про це він сказав сьогодні під час засідання Військового комітету Україна – НАТО, яке відбулося у штаб-квартирі Північноатлантичного альянсу в Брюсселі за участю 26 начальникiв генеральних штабiв збройних сил країн – членiв НАТО.

    “Надзвичайно корисним був приклад наших польських друзів, які запросили на стажування до Війська Польського більше двадцяти українських офіцерів з метою їх ознайомлення на практиці, що для країни означає бути членом НАТО. Результати цієї форми співпраці є вражаючими”, – зазначив С.Кириченко.

    Зважаючи на це, він виступив з ініціативою до учасників засідання щодо можливості на прикладі польських колег організувати протягом 2006 року одно-двотижневі стажування українських офіцерів різного рівня штабів у структурних підрозділах Генеральних штабів країн Альянсу.

    “Ми хотіли б також започаткувати таку форму співпраці між підрозділами Збройних Сил України та бажаючих країн – членів Альянсу, як “бази-побратими”, - зазначив С.Кириченко. Він висловив сподівання, що запропоновані ініціативи знайдуть своє відображення у двосторонніх щорічних програмах міжнародного військового співробітництва.
     
    "ProEUROPA"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.