• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Гриценко зустрівся з міністром оборони Республіки Казахстан
    Опубликовано: 2005-11-18 14:40:00
    У рамках офіційного візиту в Україну Президента Республіки Казахстан Нурсултана Назарбаєва у Києві 17 листопада відбулася робоча зустріч Міністра оборони України Анатолія Гриценка з Міністром оборони Республіки Казахстан генералом армії Мухтаром Алтинбаєвим.
     
    Під час зустрічі сторони обговорили стан та перспективи розвитку збройних сил обох країн, можливості військового та військово-технічного співробітництва. Зокрема казахстанська сторона висловила зацікавленість у підготовці національних військових кадрів у військових навчальних закладах України, обміні викладачами з метою вивчення українського досвіду підготовки військових фахівців.
     
    Також обговорювалися питання ремонту військової техніки, зокрема засобів ППО як на підприємствах України, так і на території Казахстану та можливості придбання в Україні військово-транспортних літаків АН – 70 та плавзасобів для військового флоту Республіки Казахстан.
     
    Під час переговорів Анатолій Гриценко висловив зацікавленість в обміні досвідом щодо залучення комерційних структур до тилового забезпечення армії та у досягненні домовленостей щодо порядку надання Республікою Казахстан військових полігонів для проведення навчань та бойових пусків ракетними комплексами Повітряних Сил Збройних Сил України.
     
    Заплановано, що сьогодні, 18 листопада, міністри оборони обох країн підпишуть Угоду між Урядами України та Республіки Казахстан про військово-технічне співробітництво.
     
    "Урядовий портал"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.