• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Депутати Рівненської облради не здали Маслія
    Опубликовано: 2005-11-18 15:13:00
    Депутати Рівненської обласної ради не дали згоди на притягнення до кримінальної відповідальності колишнього начальника облуправління охорони здоров 'я, депутата облради Ярослава Маслія, не задовольнивши прохання облпрокуратури, яка порушила проти нього кримінальну справу.

    Маслію правоохоронці інкримінують перевищення службових повноважень при виконанні контракту на постачання медичного обладнання. Це так звана “справа про 96 млн.”, суть полягає в тому, що два роки тому було випущено вексель облфінуправління на суму 96 млн. грн. для закупівлі медобладнання, фактично ж його закупили, на думку правоохоронців, на 32 млн. грн.
     
    Більшість депутатів облради, захищаючи Маслія, звертали увагу на те, що він виявився “стрілочником”. До того ж медобладнання нині допомагає успішно лікувати серцево-судинні захворювання. За притягнення до кримінальної відповідальності свого колеги проголосували всього 7 депутатів облради на чолі із наступником Маслієм на посадах головного лікаря обллікарні та начальника облуправління охорони здоров 'я Мирославом Семанівим. Після голосування між Маслієм та головою ОДА Василем Червонієм виникла полеміка із взаємними звинуваченнями.
     
    "ВГОЛОС"


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.