• Главная
  • ЛЕНТА НОВОСТЕЙ
  • АРХИВ
  • RSS feed
  • Представники Ющенко в справі щодо відставки Піскуна готують апеляційну скаргу
    Опубликовано: 2005-11-18 17:28:00
    Юристи, які при розгляді справи щодо законності відставки Святослава Піскуна представляють у суді сторону Президента України, готують скаргу до Апеляційного суду м. Києва. Вони називають незаконним рішення Шевченківського суду, який поновив колишнього Генерального прокурора на своїй посаді, зазначаючи, що призначення та звільнення з цієї посади є політичними рішеннями Президента. Про це ELCOMART Политика повідомила прес-служба Президента
     
    Представники Глави держави вказують на той факт, що суддя, оголошуючи рішення суду, зачитав лише його резулятивну частину без аргументації, що ускладнює підготовку апеляційної скарги. Планується, що її буде підготовлено до 26 листопада.Юристи також наголошують, що ситуація, коли одну посаду обіймають дві особи, є правовим нігілізмом, недопустимим у правовій державі.
     
    ELCOMART Политика       


    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с ELCOMART.COM активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Торгово-промышленные новости ELCOMART.COM" обязательна.



    info@elcomart.com
    При использовании материалов сайта в электронном виде активная ссылка на elcomart.com обязательна.